Victoria juwelen

Victoria bestaat sedert 1990 en krijgt meer en meer naamsbekendheid. Wij verkopen juwelen door middel van homeparties bij mensen thuis. We komen gezellig samen met de vriendinnen, buren, kenissen, collega’s… voor een hapje en een drankje en ondertussen kunnen we genieten van de schitterende Victoria-collectie.

De collectie bestaat uit massief zilveren juwelen of juwelen belegd met goud, rhodium, palladium… Er is voor elk wat wils, dames, heren, kinderen en de collectie is variërend genoeg waardoor elk zijn eigen stijl terugvind. Dit allemaal voor een prijs die varieert van €13 tot €200 en die in verhouding staat tot de kwaliteit.

Garantie

Alle Victoria-juwelen worden geleverd met een garantiecertificaat. Hou dit goed bij! De vergulde juwelen blijven 10 jaar in garantie. Voor alle andere juwelen geldt 1 jaar garantie. Bij verlies van het garantiecertificaat kunt u uw juweel laten herstellen (meestal krijgt u een volledig nieuw juweel) mits een kleine bijdrage in verhouding met de aankoopprijs.

Cadeaucheques

Bij Victoria zijn eveneens cadeaucheques verkrijgbaar vanaf een minimumbedrag van €10. Deze blijven 1 jaar geldig en worden door elke consulente aanvaard. Een leuk idee voor een verjaardag, de feestdagen, moederdag…

Party boeken of juwelen bestellen

U kunt me telefonisch bereiken voor een afspraak of voor meer informatie via 0472/36.91.40 of via e-mail.

U wenst zelf consulente te worden

Contacteer mij via 0472/36.91.40 en we maken een afspraak waarbij ik u vrijblijvend uitleg hoe Victoria werkt. Daarna beslist u of u ons team al dan niet komt versterken.

White Background Stroke