Over mezelf

Ik ben Ellen en in 2013 besloot ik een avondopleiding Schoonheidszorgen te volgen. Het zat van kleinsaf in mij om iets met beauty te doen en ik volgde mijn hart. Ik combineerde dit met mijn job bij de bank te Brussel. Het bleek geen slechte keuze te zijn, de studie vatte ik met hart en ziel aan!

Vanaf augustus 2014 kon ik eindelijk mijn passie uitoefenen. Mensen mooier maken, tips en advies geven, mensen zien genieten… Het geeft me een fijn gevoel als iemand naar buiten stapt met een schitterend setje nieuwe nagels of als iemand net genoten heeft van een zalige gelaatsverzorging! Ik hou er enorm van mijn klanten blij te maken.

Toen ik in 2017 verhuisde naar de huidige locatie, bleek de combinatie met de bank al snel te zwaar. Ik heb toen besloten voluit voor Shine te gaan, een keuze waar ik geen spijt van heb, in tegendeel.

Bij Shine zijn er geen lange wachttijden voor het maken van een afspraak en ook in het salon zelf zal je niet lang moeten wachten gezien ik stipt op afspraak werk. Naast de behandeling zelf geef ik je advies mee voor thuis en over hoe je onze producten het best gebruikt. Al jouw vragen worden met plezier beantwoord. Daarnaast vind ik het heel fijn om een gezellig babbeltje te doen en jou beter te leren kennen indien je dat wenst. Wil je liever in alle stilte en rust genieten, dan kan dat uiteraard ook!

Shine heeft ruime openingsuren van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen ben ik open tot 21u zodat ook iedereen die overdag gaat werken bij mij terecht kan.

Veel plezier bij het ontdekken van Shine, neus maar even rond. Je kan ook online boeken en mocht je vragen hebben, kan je mij telefonisch of per email zeker bereiken.

Vele groetjes

Ellen

White Background Stroke